top of page

Anna itsellesi se, mitä odotat muilta. <3

Anna itsellesi päivittäin se, mitä niin kovasti odotat muilta. Miten ihana ajatus se on, että voit itse olla sun oman lasisi täyttäjä. Antaa ylitsevuotavasti rakkautta ja huolenpitoa sun sielulle. Pitää huolta omasta hyvinvoinnista. Yksi kerrallaan häivyttää epävarmuuksia ja kumota sua palvelemattomia uskomuksia. Parantaa hellyydellä sun omia haavoja. Jotta olisit kokonainen itsenäsi - itsessäsi. Ettei sun tarvitsisi enää kulkea ympäriinsä etsimässä kaikkea sitä mitä sun sydän huutaa, itsesi ulkopuolelta toisista ihmisistä. Ei juosta hädissään hyväksynnän ja rakkauden perässä. Vaan voit seistä vahvana omilla jaloilla. Täyttää omia tarpeitas yksi kerrallaan. Pitää oman lasis täynnä. Ja samalla terveellä tavalla nojautua toisiin, ja kannatella muita - itseään uhraamatta, tai riippuvuussidettä rakentamatta.


Kun opettelet kuuntelemaan omia tarpeitasi, toiveitasi ja odotuksiasi, sekä täyttämään niitä, pystyt jakamaan runsaammin rakkautta ja myötätuntoa ympärillesi. Kun oot vahvistanut itseäs ja hoitanut omia haavojas, voit antaa vapaasti enemmän ihmissuhteisiisi, ilman sitä kaikista odotuksista kumpuavaa nihkeyttä, jatkuvaa pettymyksen tunnetta tai vastapalvelusten odotusta. Voit olla aidosti läsnä, vahvana ja varmana omasta itsestäsi. Siitä, kuka sä olet ja mitä sä tuot pöytään tullessas paikalle.


Oman hyvinvoinnin vaaliminen ei ole pelkästään fyysistä, vaan se ulottuu syvälle henkiseen ja emotionaaliseen tasoon. Ota päivittäin hetki itselles ja kuuntele,mitä tarvitset. Anna itsellesi lupa levätä silloin kun olet väsynyt, ravitse sun kehoa ja mieltä, ja tee asioita, jotka sytyttävät sun oman sisäisen liekkisi. Tänään -journalin kysymykset ohjaavat sua päivittäin tekemään tämän tsekkauksen itsesi kanssa. <3


Kun opit päivä kerrallaan laittamaan itsesi etusijalle, huomaat, että energiasi kasvaa ja luovuutesi kukkii. Saatat löytää uusia intohimoja ja kaikki ne lahjasi, jotka ovat olleet piilossa. Kun sä pidät itsestäsi huolta, inspiroit myös muita ympärilläsi tekemään samoin. Olet kuin valo, joka loistaa pimeydessä, antaen rohkeutta muillekin seurata omaa polkuaan.


✍️ Kirjoitusharjoitus:

Ota tähän aikaa, rauhallinen heti itselles ja hellä mieli. Hengitä muutaman kerran syvään ja tunne sun koko keho kerralla. Päästä varpaisiin. Tiedosta, että sä oot tässä hetkessä. Et eilisessä tai huomisessa. Et menneisyyden vankina tai tulevassa. Sä oot tässä. Täynnä hellyyttä ja hyväksyntää seuraavaan harjoitukseen.


Kirjoita paperille kaikki ne asiat, joita sä niin kovasti kaipaat ja etsit ulkopuolelta. Mitä tarpeita sä odotat muiden täyttävän? Mitä kohtia sussa täydentävän? Mitä sun syvimpiä menneisyyden haavoja ja epävarmuuksia sä toivon jonkun muun korjaavan ja hoitavan? Etsitkö kiitosta ja arvostusta ulkopuolelta? Kuljetko ympäriinsä janoten rakkautta, hyväksyntää ja arvoa muilta? Anna ajatusten nousta paperille. Tutkaile niitä hellästi ja rakkaudella. Tule tietoiseksi. Tämä harjoitus on voimakas ja vahva. Ja vaatii aikaa ja äärimmäisen armollista suhtautumista. Anna sulle tässä harjoituksessa kaikki se rakkaus ja hyväksyntä.


Kun olet tullut tietoiseksi sun tarpeista, epävarmuuksista ja haavoista, ala kirjoittamaan siitä, miten sä voisit itse korjata ja täyttää niitä. Mitä sä voit itsellesi tässä hetkessä antaa? Miten osoittaa rakkautta ja arvostusta itselles? Mitkä päivittäiset teot olis rakkauden tekoja sua itseäsi kohtaan? Nämä asiat voivat olla mitä pienemmistä suurimpiin ja konkreettisista tunnetasolle meneviin. Anna sun sisimmästä nousta vastaus siihen, mitä sä kaipaat.


Kun lista tavoista, joilla voit itselles antaa hyvää ja hoitaa sun sydäntä on valmis, ala toteuttamaan sitä käytännössä. <3




31 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page