top of page

Herää unelmiesi kanssa. <3

Aloitatko päivät unelmiesi parista? Mikään ei ole tärkeämpää, merkittävämpää ja samalla inspiroivampaa omien unelmien ja tavoitteiden saavuttamisessa, kuin jatkuva yhteyden syventäminen niihin. Me olemme jokainen oman elämämme ohjaajia. Omien taideteostemme luojia. Oman suuntamme määrittäjiä. Jokaisella meistä on jokaikinen aamu kaikki valta käsissämme päättää, mille taajuudelle itsensä viritämme ja mitä päivältä, sekä itseltämme haluamme. Joudunko ja pitääkö mun - vai saanko?


Yksi ihanimmista tavoita aloittaa päivä, on aloittaa se itsensä, haaveidensa ja tavoitteidensa ääreltä. <3 Joka kerta, kun kirjoitat unelmistasi, vahvistat visiotasi ja teet haaveistasi kerta kerralta elävämpiä mielessäsi.


"Ihmisestä tulee se, mitä hän useimmiten ajattelee" R.W. Emerson

Päivittäisen tavoitteiden, unelmien ja haaveiden käsinkirjoittamisen puolesta puhuvat myös kovimmat bisnesmentorit ja ajanhallinnan valmentajat. Menestyvät ihmiset tietävät nimittäin tarkkaan, mitä haluavat ja uskovat kykyynsä saavuttaa se. Kun kirjoitat tavoitteesi ja unelmasi heti aamulla paperille, ovat ne kirkkaana mielessäsi. Ja sillä, mihin huomiomme kiinnitämme, on tapana lisääntyä elämässämme. Kun tiedät, minkä vuoksi teet asioita ja miksi syvimmiltään ne teet - muuttuu sun arkiset "joutumisesi" saamiseksi.


Vahvista ajatteluasi


Kirjoita siitä, mitä kohti olet menossa. Mitkä ovat tarvittavat askeleet. Muistuta itseäsi paperilla siitä, millainen ihminen haluat olla. Millä haluat täyttää päiväsi. Kirjoita suurimmista haaveistasi. Kirjoita to-do-listoja. Kirjoita voimalauseita itsellesi. Kirjoita kaikki se, millä haluat ajatuksesi täyttää alkavana päivänä.


Kaikki, mitä elämässäsi tapahtuu tai ei tapahdu, saa nimittäin alkunsa omasta ajattelustasi.

Unelmat ja haaveet saattavat tuntua liian kaukaisilta ja jopa vaikeasti saavutettaviltakin.

Joskus jopa niin isoilta, ettei niitä uskalla sanoa ääneen edes itselleen. Kirjoittamalla unelmasi ylös joka aamu, muutat ne näkyviksi, mitattaviksi ja saavutettaviksi. Ja mikä tärkeintä, kirjoittamalla ne ylös päivä toisensa jälkeen, vahvistat omaa uskoasi niiden saavuttamiseen. <3 Koska usein just me itse olemme itsemme pahimpia esteitä uskomuksiemme ja pelkojemme kanssa. Tee kaikkesi, että vahvistat sun uskoa itseesi. Että syötät sun ajattelulle innostavia ja vahvistavia sanoja ja ajatuksia. Unelmien ja tavoitteiden kirjoittaminen aamulla on päivän ensimmäinen voittosi, inspiroiva rutiini, joka vahvistaa sun kykyäsi tehdä konkreettisia tekoja niiden saavuttamiseksi.


Pysy uskollisena itsellesi - priorisoi unelmasi


Joskus kaiken hälyn ja velvollisuuksien keskellä on helppo unohtaa itsensä, ja suunta johon haluaisi olla kulkemassa. Liian helposti ajautuu tavoittelemaan muiden unelmia. Elämään muiden elämää, ja jättää oma polku kulkematta. Kun vahvistat joka päivä itsellesi, mihin haluat olla matkalla, et voi eksyä polulta. Tavoitteiden kirjoittaminen auttaa priorisoinnissa. Kun tiedät, mitä askelia tulee päivän aikana ottaa edistääksesi tavoitteitasi, on helpompi pysyä sitoutuneena ja käyttää aika siihen, millä on merkitystä. Siihen, mikä on just sun sydämelle tärkeää.


Pienet päivittäiset teot omien tavoitteiden eteen lisäävät joka kerta itseluottamusta ja tunnetta siitä, että pystyt, olet vahva ja voimakas. Oma elämäsi, oma matkasi on hallinnassasi - ja voit saavuttaa kaiken, mitä haluat. Kirjoita itsellesi päivittäin pienistä pienimpiäkin konkreettisia tehtäviä, jotka voivat auttaa matkalla kohti unelmiasi. Jokainen teko on mahdollisuus valaa uskoa omiin kykyihin. Ja jokainen pienimmistä pieninkin teko, jonka teet, on saavutus, josta voi olla ylpeä.


Rutiinit ovat varma avain menestykseen


Itsellesi luomat rutiinit ovat varmin ja helpoin tie kohti haaveitasi. Päivittäinen kirjoittaminen itsellesi; tavoitteiden ja unelmien listaaminen, tsekkaus siihen, mitä tunnet ja missä menet itsesi ja elämäsi kanssa, on tapa joka auttaa luomaan elämää, jota rakastat. Kirjoittamalla tavoitteet ylös joka aamu, voit selkeyttää unelmasi, löytää motivaatiota, priorisoida tehtäviäsi, lisätä itseluottamustasi, luoda pysyviä tapoja, lisätä merkityksellisyyttä ja pitää sun unelmasi elossa.


Älä anna unelmiesi unohtua. Älä anna sun eksyä omalta polultasi. Rakenna rutiinit, jotka inspiroi ja innostaa sua. Jotka palvelee sua ja kylvää sun elämään niitä uusia unelmien siemeniä, joiden satoa sä saat kerätä myöhemmin. Pidä elossa sun oma liekki. Sun oma intohimo. Ruoki sun sydäntä sun omilla unelmilla. Vahvista uskoa itsees ja täytä sun sielu kauniilla sanoilla, joka ikinen päivä. <3



22 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page