top of page

Kirjoitusharjoitus: Terveisiä tulevaisuudesta

Viime viikolla olin niin inspiroivassa ja tehokkaassa coachaus-sessiossa mun oman coachini Minna Hämäläisen kanssa. Tarkoituksena oli kirkastaa yhtä elämän epämääräiseltä tuntuvasta tilanteesta, ja selkeyttää toimintatapoja, jolla estäisi negatiivisen kehän kasvamista ja vahvistaisi positiivista kierrettä. Siitä käsin on nimittäin niin paljon parempi toimia. <3 Se, miten elämää katsomme, mihin kiinnitämme huomiomme, mitä vaalimme ja mihin keskitymme kasvaa. Olosuhteita ja yllättäviä tapahtumia emme aina voi valita, mutta voimme joka ikinen hetki valita, mihin keskitymme ja mitä ajattelemme.


Session aikana teimme yhdessä harjoituksen, jota en malta olla jakamatta tänne teille. Tämän pystyy nimittäin tekemään todella hyvin myös kirjoittamalla ja itse reflektoiden pintaan noussutta:


Kirjoitusharjoitus: Kohtaaminen tulevaisuuden sinun kanssa. <3


Kävelet kadulla, yhtäkkiä vastaan kävelee tulevaisuuden sinä. Tunnistat hänen heti <3.


Kirjoita: Miltä hän näyttää? Minkä ikäinen hän on? Miltä hän näyttää ulkoisesti? Millainen energia hänestä välittyy? Mitä hän tekee? Mitä hänen elämänsä pitää sisällään? Mistä hän nauttii? Mistä hänen päivänsä koostuvat? Ja viimeiseksi: Mitä hän sanoo sinulle?


Kirjoita intuitiivisesti pintaan nousseet ajatukset sensuroimattomina paperille. Erityisesti kohdassa "Mitä hän sanoo sinulle?" voit hämmästyä siitä, mitä ohjeita, vahvistuksia, neuvoja ja näkemyksiä nousee esiin.


Ihania kirjoitushetkiä. <3





26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page