top of page

Mistä kirjoitat tänään? <3

Älä anna tämän elämän pienentää sua. 🤎

 

Mitä jos uskaltaisit olla tänään juuri se sinä, kuka aidoimmillasi olet. Mitä jos olisit sitä sun koko eloisuudessasi, äänekkyydessäsi, hiljaisuudessasi, rauhassasi, innossasi, uteliaisuudessasi, kyltymättömyydessäsi, määrätietoisuudessasi, synkkyydessäsi, surussasi, rakkaudessasi, kauneudessasi, rehellisyydessäsi. 


Sun kaikkinesi,

kaikkinasi.

Täytenä itsenäsi.

 

Seisoisit vahvana omassa voimassasi.

 

Omat aamusivuni täyttyivät tänään sanoista omana itsenä olemisesta. Sen vaikeudesta ja valtavasta voimasta. Niistä hetkistä, joissa olisi niin paljon helpompi olla hiljaa ja vaieta, olla vähän vähemmän kaikkea. Ei pyytää tai vaatia. Mutta siinä samalla sivuuttais itsensä. Hylkäis itsensä, oman sisimpänsä ja syvimpänsä. Oman sydämensä. 


Ja se, jos joku on liian merkityksellistä syrjään jätettäväksi.

 

Kirjoittaminen on ihana tapa löytää yhteys itseensä. Siihen aitoon suhun, jonka liian usein pidät piilossa. Muita toimivia tapoja ovat meditaatiot, kehotietoisuusharjoitukset, jooga ja pitkät venytykset. Kaikki ne hiljaiset hetket, kun sä ehdit pysähtymään itsesi äärelle. Kaikki ne hetket, kun ehdit tuntemaan itsesi ja tulemaan tietoiseksi olemisestasi. Olemaan läsnä itsellesi.

 

Mitä jos uskaltaisit tänään ottaa hetken, ja kurkistaa sun sisimpään?


Mitä sun sisäinen lapsi kaipaa? Mitä sun sydän kuiskaa.

Anna aikaa ja kuuntele.

 

 >> Ole suurempi, kuin uskallat olla. >>


26 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commentaires


bottom of page