top of page

Pysähdy itsesi äärelle -kirjoitusharjoitukset on julkaistu 🤎

"Pysähdy itsesi äärelle" -kirjoitusharjoituksia on ensimmäinen e-julkaisu, ja koottu niin suurella rakkaudella ja intohimolla. Just sua varten.

Kokosin omat lempi kirjoitusharjoitukseni yksien kansien väliin. Jotta voit viettää hetkiä itsesi äärellä. Syventyä suhun. Siihen kuka olet ja mitä haluat. Jotta voisit nujertaa yksi kerrallaan elämääsi rajoittavia uskomuksia. Löytää sun oman ytimesi. Oman voimasi ja vapauttaa täyden potentiaalin ja luovuuden osaksi sun olemista. Julkaisun harjoitukset auttavat määrittämään elämän suuntaa, syventämään itsetuntemusta, parantamaan sielun säröjä, inspiroimaan ja voimistamaan unelmia, sekä vapauttamaan luovuuden ja sun täyden potentiaalin.

Julkaisun sivuilta löytyvät harjoitukset ovat voimakkaita itsetutkiskelun välineitä. Kun alat kirjoittamaan, anna ajatustesi virrata ja yritä olla sensuroimatta sanojasi. Ajatuksen virran sensuroimaton kirjoittaminen on yksi voimakkaimmista tavoista kuunnella itseään. Tiedostaa, mitä mielen syvyyksistä nousee ja harjoitella suhtautumaan siihen hellyydellä ja uteliaisuudella.


Mua inspiroi harjoituksia kootessa Brian Tracyn kirjasta "Menestys & onnellinen elämä" poimittu lainaus siitä, miten itsensä rakastaminen on kaiken alku. Miten kaikki, mitä teet kohentaaksesi itsetuntoasi, muokkaa susta onnellisemman sun elämässäsi. Sussa itsessäsi ja sun suhteissasi. Sun tavoitteita kohti kulkemisessasi.


Meillä on ihan valtava voima käsissämme. Me voimme joka päivä täyttää elämämme meitä itseämme vahvistavilla asioilla, sanoilla ja teoilla. Parasta siinä on, että nämä kaikki lähtevät meistä. Yhdenkään ihmisen ei tarvitse odottaa näitä keneltäkään muulta, kun itseltään.


Anna itsellesi ensin kaikki se rakkaus, mitä odotat muilta. <3 "pysähdy itses äärelle" -kirjoitusharjoitukset tulevat ohjaamaan sua lempeästi siihen.


Harjoitusten aikana pääset mm. jatkamaan lauseita, kirjoittamaan ajatuksen virtaa annetuista otsikoista, tekemään listoja ja kirjoittaman runoja.


Olen itse tästä mielettömän innoissani - ja ylpeä. Toivon, että moni tulee kokemaan näiden harjoitusten parissa oivalluksia itsestään. Inspiroitumaan. Syventämään ymmärrystä omista ajatuksistaan. Tulemaan tietoisemmaksi itsestään. Löytämään uusia unelmia ja kirkastamaan ajatuksia. Luopumaan siitä, mikä ei enää palkitse. Ja ennenkaikkea, valitsemaan itsensä. <3




24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page